جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

دعوت به «خانه هنر دستان» | نخستین خانه صنایع‌دستی بخش خصوصی در مشهد افتتاح شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۱۶۴۷۴
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۴
دعوت به «خانه هنر دستان» | نخستین خانه صنایع‌دستی بخش خصوصی در مشهد افتتاح شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۲)
«خانه هنر دستان» اولین خانه صنایع‌دستی بخش خصوصی استان خراسان‌رضوی در مشهد افتتاح شد‌.

ریحانه موسوی | شهرآرانیوز، «خانه هنر دستان» اولین خانه صنایع‌دستی بخش خصوصی خراسان‌رضوی، صبح امروز، ۲۰ اسفند ۱۴۰۲، با حضور سید جواد موسوی (مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان)، بهزاد چوپانکاره (سرپرست بافت‌های تاریخی سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری)، مهدی اکاتی (جانشین معاون میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان) و جمعی از هنرمندان حوزه صنایع دستی در مشهد افتتاح شد.

دعوت به «خانه هنر دستان» | نخستین خانه صنایع‌دستی بخش خصوصی در مشهد افتتاح شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۲)

خانه‌ای برای هنرمندان

مدیریت بافت‌های تاریخی سازمان بازآفرینی فضا‌های شهری شهرداری مشهد در مراسم افتتاح «خانه هنر دستان» گفت: اینجا نه‌تنها «خانه هنر دستان» بلکه خانه همه هنرمندان است. یکی از آرزو‌های تمام هنرمندان این است که خانه‌ای برای خودشان داشته باشند.

بهزاد چوپانکاره افزود: تاکنون ۱۳ خانه تاریخی در مشهد مجوز‌های قانونی خود را از نهاد‌هایی همچون سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اخذ کرده‌اند و برخی از آن‌ها نیز در حال طی کردن مراحل دریافت مجوز خود هستند.

چوپانکاره با بیان اینکه «خانه هنر دستان» یکی از خانه‌های تاریخی دوران معاصر است، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم به همه کسانی که علاقه‌مند این حوزه هستند، یا توانایی راه‌اندازی این مجموعه‌ها را دارند کمک کنیم. بسته‌های تشویقی شهرداری نیز در این راستا افزایش یافته و به نوعی در حال کمک کردن هستیم تا اتفاقات خوبی برای خانه‌های تاریخی رخ دهد.

دعوت به «خانه هنر دستان» | نخستین خانه صنایع‌دستی بخش خصوصی در مشهد افتتاح شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۲)

اشتغال‌زایی در بخش صنایع‌دستی

جانشین معاون صنایع‌دستی میراث فرهنگی استان نیز در این مراسم گفت: مجموعه خانه هنر دستان اولین مجموعه صنایع دستی استان در بخش خصوصی است. هدف از ایجاد این مجموعه اجرای سیاست‌ها در بخش حمایت از هنرمندان است که ابلاغیه این برنامه برای اجرا در سال گذشته به دست ما رسید.

مهدی اکاتی افزود: موضوع فروش، ارتباط بیشتر بین هنرمندان، ایجاد فضای کارگاهی برای دانشجویان این حوزه و ترویج هنر‌های صنایع دستی، از جمله دیگر اهداف ایجاد این مکان است.

اکاتی خاطرنشان کرد: حدود ۱۰ رشته هنری در این فضا شکل گرفته است که در آینده افزایش خواهد یافت و مجموعه‌های دیگری نیز به آن اضافه می‌شود. این اقدام باعث ایجاد ۱۰ فرصت شغلی برای هنرآموختگان این بخش خواهد بود.

جانشین معاون میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان عنوان کرد: حمایت‌های دولتی از این بخش وجود دارد و هنرمندان این عرصه می‌توانند از تسهیلات بانکی و بیمه‌ای که در اختیارشان قرار می‌گیرد استفاده کنند.

دعوت به «خانه هنر دستان» | نخستین خانه صنایع‌دستی بخش خصوصی در مشهد افتتاح شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۲)

معرفی فرهنگ غنی ایرانی به جوانان و نوجوانان

در پایان این مراسم مدیر مجموعه خانه هنر دستان گفت: من معلم بوده‌ام و قشر کودک و نوجوان همیشه به طور ویژه در ذهن من هستند. امیدواریم بتوانیم با راه‌اندازی این مجموعه، فرهنگ غنی و هنر ایران را به بچه‌ها معرفی کنیم و آن‌ها هم لذت ببرند.

طوبی تهرانیان خاطرنشان کرد: ایرانی یعنی این خانه و بنای زیبا، حوض آب، فواره، دار قالی و کوزه سفالی. ما به داشتن تمام این‌ها افتخار می‌کنیم و امیدواریم که امانت‌دار خوبی برای این میراث باشیم.

تهرانیان با بیان اینکه، اگر گروه پنج نفره من و تلاش‌های شبانه‌روزی آن‌ها نبود، امروز ما اینجا نبودیم، تصریح کرد: هنرمندان مجموعه خالصانه ما را یاری کردند تا بتوانیم خانه هنر دستان را سرپا نگه داریم. همچنین از مسئولان سازمان میراث فرهنگی و شهرداری صمیمانه سپاسگزارم که در این راه ما را یاری کردند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->